deco

Ege Güneşi

Aydın'dan gelen Güneşte Kurutulmuş İncirlerimiz, halk arasında ' Sarılop ' olarak anılan türden üretilmektedir. Ege iklimi sayesinde, yüksek bal oranına sahip ve ince kabuklu olan incirlerimiz; öncelikle vakumlu ortamda dezenfekte edilmekte, sonra ise ebatlarına göre seçilerek UV ışığı altında aflatoksin kontrolünden geçmektedir. Tuzlu suda yıkanan incirlerimiz, en uygun nem oranını yakalamak adına fırında kurutulduktan sonra yine ikinci bir kontrole tabii tutulmaktadır. Son olarak, paketlenme aşamasında metal detektörü altında kontrol edilmektedir.

Başka katkı maddesi içermeyen incirlerimiz, müşterilerimizin talebine göre, tekrar nemlendirilerek paketlenmekte ve taze meyveye çok yakın bir tada sahip  RTE'li ürünlerimiz
hazırlanmaktadır. Bununla beraber özellikle pastacılık sektöründe kullanılmak üzere, incir ezmelerimizde mevcuttur .
kuru incir
- Kuru İncir Garland
- Kuru İncir Layer 
- Kuru İncir Lerida
- Kuru İncir Pulled
- Kuru İncir Naturel
- Kuru İncir Protoben
- Kuru İncir Bağlama
- Kuru İncir Ezmesi

Kuru İncir Ürün Ambalaj Detayları İçin Tıklayınız

Kurutulmuş Kayısımızın türü, kökeni Malatya olan ve halk arasında ' Şekerpare ' olarak bilinen Prunus armeniaca L. 'dir. Kurutma işlemi, olgunlaşmış meyvelerin ağaçlardan toplanıp, kasalara koyulmasıyla başlar. 2-3 gün boyunca sülfür dioksitte bırakılan kayısılar, güneş altında kurulutur. Kayısılarımızda başka katkı maddesi yoktur.Bununla beraber, müşterilerimizin talebi doğrultusunda hiç kükürt işlemine tabii tutlmamış Naturel Gün Kurusu Kayısılarımızda mevcuttur.

El değmeden yıkama işlemi yapılan kayısılarımız, nem oranının sağlanması amacı ile fırınlarda kurutulmakta ve ışıklandırılmış odalarda yabancı maddeleri ve düşük kaliteli kayısılardan temizlenmektedir. Çekirdeksiz kayısılarımız sonlarak paketleme aşamasında da metal dedektöründen geçililerek son kez kontrol edilmektedir.
Pastacılık, kek bisküit , yoğurt vb ürünlerde kullanılmak üzere kayısılarımız özel kesme makinalarımızda işlenmekte ve müşterilerimiz talebi doğrultusunda istenilen ölçülerde kesimleri yapılabilmektedir.

Kuru kayısılarımızın RTE'lileri de mevcuttur . kuru kayisi

- Naturel Gün Kurusu Kayısı
- Kuru Kayısı ( max. 2000 ppm Sülfür oranı ile  )
- Kuru kayısı ( 2000 ppm - 3000 ppm Sülfür oranı ile )  
- Kuru kayısı Küp kesim

Kuru Kayısı Ürün Ambalaj Detayları İçin Tıklayınız  

#

Zeytin/Zeytinyağı
Damak tadınıza uygun zeytin ve zeytinyağı çeşitleri, Seres ile sofralarınızda.

#

Akdeniz Mutfağı
Seres, Akdeniz mutfağını evinize getiriyor.

#

Ege Guneşi
Lezzet şöleni Seres'in kuru meyveleri ile devam ediyor.

Anuga Show

Anuga Show
13-17 Ekim 2007 tarihlerinde Anuga Fuarındaydık.

Gulfood Show

Gulfood Show
24-27 2008 Şubat arasında Gulfood Fuarındaydık.

deco

© Copyright 2007. Akgunduz Ith. Ihr.
Tasarım/Design: Synergy Istanbul | Uygulama/Programming: Buzul Teknoloji, Arama Motoru Optimizasyonu